salon de nunti


S-A REDESCHIS TERASA CASA ALBA

Complexul turistic Casa Alba SA a aparut in peisajul turistic bucurestean in anul 1992, cand compania noastra a preluat restaurantul cu acelasi nume de la o societate de stat. In anul 2000 a fost modernizat si redeschis si campingul, aflat in imediata apropiere a restaurantului.

Cladirea restaurantului dateaza din anul 1930, fiind realizata de catre arhitectul Octav Doicescu. In anul 1939 a devenit una dintre atractiile Expozitiei Internationale de la New York.

Daca sunteti in cautarea unui loc linistit in mijlocul naturii, departe de agitatia cotidiana, va invitam sa descoperiti ospitalitatea romaneasca intr-o ambianta de bun gust si rafinament, intimitate si discretie. Parcul ce inconjoara complexul turistic este dovada vie a frumusetilor de odinioara, cand ciobanul Bucur a intemeiat prima asezare in Codrii Vlasiei.

Daca am reusit sa va trezim curiozitatea trebuie sa va dam si cateva repere pentru a ne putea intalni. Restaurant Casa Alba se afla la intr-un cadru mirific la iesirea din Bucuresti, in Padurea Baneasa, pe Aleea Privighetorilor 31 - 35.


Despre Complex Turistic Baneasa

Cu o capacitate totala de 840 de locuri, restaurant Casa Alba va asteapta in fiecare zi a saptamanii punandu-va la dispozitie:
  • o gradina de vara cu 470 de locuri - locul ideal unde puteti scapa de agitatia orasului, departe de sosea si de poluare
  • o terasa cu 150 de locuri - serviti o bautura racoritoare aparati de arsita soarelui
  • un salon restaurant cu 120 de locuri - intr-o atmosfera festiva, serviti un pranz sau cina copioasa
  • o crama cu 100 de locuri - degustati renumitele vinuri romanesti
01 Restaurant de nunti 01 Restaurant de nunti02 Restaurant de nunti 02 Restaurant de nunti03 Restaurant de nunti 03 Restaurant de nunti04 Meniuri de nunti 04 Meniuri de nunti05 Meniuri de nunti 05 Meniuri de nuntiPersonalul de servire specializat, va poate oferi cele mai bune vinuri din renumitele podgorii romanesti si mancaruri traditionale. In toata zona gradinii de vara, a teraselor si a restaurantului beneficiati de servicii de Internet wireless gratuite.

Restaurant Casa Alba ofera posibilitatea organizarii de mese festive, receptii, dineuri, coktail-uri.


RESTAURANT

langa Padure


DETALII
CAZARE

CAMPING


DETALII
TERASA

450 LOCURI


DETALII